Tuotteet

 

Kesälauantaisin suljettu heinä- ja elokuussa

Erilaiset materiaalit sopivat erilaiseen käyttöön ja erilaisiin tiloihin. Sinä tiedät tarpeesi, ja me osaamme tarjota siihen sopivan ratkaisun – oli kyse sitten yksityiskohteesta tai julkisesta tilasta!

Me arvostamme ja haluamme tarjota perinteistä asiakaspalvelua! Siksi tiloistamme löytyy valmiina valtava määrä erilaisia lattioita, seiniä ja kattoja sekä listoja niiden viimeistelyyn. Parkettien lisäksi olemme ottaneet valikoimassamme huomioon myös muut lattiamateriaalit: kauttamme löydät saman tien muun muassa vinyylikorkkilattiat, laminaatit, muovimatot, erilaiset komposiittilaatat ja tekstiilimatot asennettuna.

Image
Quick-Step logo

Timberwise

Timberwise on kotimainen parkettivalmistaja, jonka tärkeimmät arvot ovat luonnollisuus, turvallisuus sekä korkeatasoinen suomalainen laatutyö.

Flooria logo

Flooria

Flooria maahantuo yhteensä yli 1000 erilaista lattiaratkaisua. Erityisesti sen vinyylilankut ja laminaatit ovat keränneet kiitosta monentasoisilta käyttäjiltä.

Wicanders logo

Wicanders

Wicandersilta löytyy laaja valikoima korkkilattioita sekä vinyylikorkkeja. Lattian pinta on lämmin, hiljainen, kestävä ja helppo puhdistaa, ja ennen kaikkea se tuntuu ihanalta askeleen alla!

Meister logo

Meister

Meister valmistaa kattopaneeleita, parketteja ja laminaatteja monenlaisiin tarpeisiin; valikoimasta löytyvät puulattiat, linoleumit, korkki- sekä nadura-lattiat. Erityisesti valmistaja panostaa vinyylilattian hyviin ominaisuuksiin ilman vinyyliä – ja kyllä, se on mahdollista!

Parador logo

Parador

Parador on 70-luvulta asti toiminut saksalainen lattia- ja seinämateriaaleja valmistava yhtiö, joka tähtää toiminnassaan kunnianhimoisesti kestävyyteen. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät erikokoiset, -väriset ja -kuosiset parketit, laminaatit, vinyylit sekä korkit.

Listatalo logo

Listatalo

Listatalo valmistaa laadukkaita pintakäsiteltyjä sisustuslistoja sekä seinä- ja kattopaneeleita. Valikoimasta löytyy sekä yleisesti rakennuskäytössä olevia tuotteita että koristeellisempia antiikkimalleja.

Maler logo

Maler

Maler valmistaa eri käyttökohteisiin sopivia laadukkaita listoja männystä, mdf:stä, jalopuusta ja muovista. Valikoimaa löytyy runsaasti niin jalka-, matto-, peite- kuin reunalistoistakin.

Karelia parketti logo

Karelia

Karelia tekee ylpeydellä suomalaisia laatuparketteja pieniin ja isoihin kohteisiin. Tyylikkyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi valmistajan parketit ovat toistuvasti tulleet valituksi myösjulkisten tilojen lattiamateriaaleiksi yksityiskotien lisäksi.

Tarkett logo

Tarkett

Tarkett tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita lautaparketteja, ohutpuulattioita ja lukuisia laminaattimalleja. Luonnonläheiset pinnat tuovat kauniin pohjan sisustukselle.

Kronoswiss logo

Kronoswiss

Kronoswiss on maailman johtava laminaattitehdas, joka kehittää ja valmistaa ekologisesti vuosittain yli 30 miljoonaa neliötä lattialaminaatteja.

Corkart logo

Corkart

Suositut Corkart-vinyylikorkkilattiat ovat tunnettuja ainutlaatuisesta lämmön ja pehmeyden tunnustaan ja miellyttävän hiljaiset astua. Vinyylilankkujen asennus on helppoa ja itse lattia helppohoitoinen.

Parla logo

Parla

Parketteihin ja mäntylattioihin erikoistunut Parla panostaa puuhun. Yhtiölle tärkeitä arvoja ovat parempi sisäilma sekä lattiamateriaalien pitkäikäisyys.

Kährs logo

Kährs

Kährs on yksi maailman vanhimmista edelleen alalla toimivista parketti- ja puulattiavalmistajajista, joka tarjoaa ekologisia ja pitkäikäisiä ratkaisuja jokaiseen kotiin. Kährs on muun muassa kehittänyt modernin monikerroksisen parkettirakenteen, jossa laudat lukitaan paikoilleen ilman liimaa.

Casco logo

Casco

Casco valmistaa liimoja, lakkoja ja tasotteita jokaiseen tarpeeseen. Oli kyseessä sitten kevyempi askartelu tai ammattimainen asennus, Casco takaa varman kiinnityksen.

Golvabia

Golvabia

Golvabialla  on yli 60 vuoden kokemus lattia-alalta  ja johdossa on ollut jo kolme sukupolvea. Pitkä kokemus näkyy tuotevalikoimassamme – pohjoismaiseen makuun sopivien lattiamateriaalien valikoimamme on kattava.

Jaso logo

Jaso

Jaso on tuottanut mosaiikki- ja sauvaparketteja Badenin Mustametsässä lähes 60 vuotta. Alue tunnetaan hienostuneista lehtipuistaan sekä kuusestaan, mikä näkyy valmistajan parkettien viimeistellyssä ja kovaakin käyttöä kestävässä laadussa.

Kiilto logo

Kiilto

Erityisesti ammattilaisille suunnatut Kiillon uudistetut liima- ja tiivistemassat tuovat rakentajien tarjolle laajemman tuotevalikoiman kuin koskaan aikaisemmin. Muiden vaihtoehtojen lisäksi valikoimaa löytyy nyt myös lukuisissa eri väreissä.

Pergo logo

Pergo

Pergo keksi laminaattilattian 35 vuotta sitten. Yhtiö painottaa kaunista suunnittelua ja pitkäaikaista kestävyyttä – Pergon laminaatit säilyvät tyylikkäänä vuodesta toiseen.

Quick-Step logo

Quickstep

Quick-Step valmistaa myös 100% vesitiiviitä laminaatteja. Yhtiön luonnollisen näköiset lattiat saavat inspiraationsa arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun trendeistä ja näyttävät aidolta puulta.

Upofloor logo

Upofloor

Upofloor on kehittänyt ja valmistanut lattianpäällysteitä julkisiin märkä- ja kuivatiloihin 1950-luvulta lähtien. Valmistaja panostaa erityisesti korkeat turvallisuusvaatimukset täyttäviin lattioihin, jotka soveltuvat esimerkiksi kouluihin ja sairaaloihin. Yhtä lailla valikoimaa riittää myös yksityiskoteihin.

Upofloor logo

Gerflor

Gerflor kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy innovatiivisia, dekoratiivisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja ammattikäyttöön ja kuluttajille.

Quick-Step logo

Lektar

Lektar valmistaa laadukkaita ja moderneja vinyyli, vinyylikorkkilattioita ja parkettilattioita. Laajasta kuosivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. 

Karitma logo

Karitma

Kartiman valikoimasta löytyy Suomen laajin laminaattilattiamallisto sekä iso valikoima laadukkaita vinyylikorkki- sekä lankkulattioita. Karima panostaa huoneilman laadukkuuteen ja myy eteenpäin ainoastaan sertifikoituja eurooppalaisia merkkejä.

 

 
 

Kymen Parketti Oy
Lattia-alan ammattilaisia jo vuodesta 1974

Tervetuloa Kymen Parketin sivuille! Olemme vuosikymmeniä tehneet parkettien ym. muiden sisustusmateriaalien  kuluttajamyyntiä, tukkumyyntiä ja asennusurakointia

0400 806 402
Katso yhteystiedot

Ota yhteyttä